Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Újranyitás várhatóan a január 24-i héten.

Köszönjük a türelmet!
 

TP-Link TL-PS110P Parallel PrintServer

TP-Link TL-PS110P Parallel PrintServer
Várható beérkezés:
3 munkanap
16 280 Ft (12 819 Ft + ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Hogyan működik?

A TP-LINK TL-PS110P nyomtatószerver lehetővé teszi, hogy a jelenleg nyomtató szerverként működő számítógép felszabaduljon miután beállította a hálózatot. Mindössze arra van szükség, hogy csatlakoztassa a TL-PS110P-t egy nyomtatóhoz soros porton, csatlakoztassa a nyomtatószervert a saját hálózatához, és így hozzáférhet a nyomtatóhoz bármely számítógépről a helyi hálózaton.

Nagy kompatibilitás

A TP-LINK nyomtató szerverei kompatibilisek a leginkább elterjedt nyomtatókkal a piacon. Ugyanakkor ellenőrizzük továbbra is, hogy a termékek az új modellekkel is naprakészek legyenek.

Nagy sebességű nyomtatás

TP-LINK nyomtató szerverei nagy sebességű mikroprocesszorral rendelkeznek, így biztosítva a felhasználót a nyomtatási feladatok egyaránt hatékonyan és gyorsan feldolgozásáról.

Széleskörű alkalmazhatóság

TP-LINK nyomtató szerverei a legtöbb operációs rendszert támogatják, úgy mint Windows, Netware, Unix / Linux és Mac. A TP-LINK nyomtató szerverek számos hálózati protokollt is támogatnak, köztük a TCP / IP, IPX / SPX, NetBEUI, Apple Talk, LPR, IPP / SMB, RAW TCP, növelve az alkalmazhatóság körét.

Hasonló termékek
Adatok
Garancia
36 hó
Gyártói Cikkszám
TL-PS110P
Gyártó
TP-Link
VTSZ
84733000
EAN
6935364031015
Termék gyártói oldala
https://www.tp-link.com/hu/home-networking/computer-accessory/tl-ps110p/
Cikkszám
6727
Tömeg
320 g/db